Lilla M och katten Birger

Så här skönt är livet ibland, det tycker barnbarnet och katten Birger. Det är inte utan att man skulle kunna tänka sig att slänga upp benen i fåtöljen och bara vara.

 

lillam  Birger

Ett stort tack till alla som kommenterat, jag tror det ska fungera nu. Det är fantastiskt vad ett litet kryss i rätt ruta kan göra. Så småningom kommer det upp lite länkar och en och annan tutorial. Det behövs mer tid än jag för ögonblicket har men min webmaster är fantastisk på att fixa till det jag önskar.

Idag blir det barnvaktande för lilla M och i eftermiddag blir det nog att städa upp efter broder snickare. Sen, om det finns dagsljus kvar ligger det fortfarande löv på marken som behöver räfsas upp, de stora ekarna är lite sega med att släppa löven.

Ett litet fodral till de fina virknålarna har jag hunnit med, efter många års testande av nya broderikollektioner finns det massor av broderier som bara ligger och väntar på att smycka något. Broderiet kommer från Ace Point. Ursäkta kvaliten på bilderna, kameran vill inte som jag vill.

 

virkfodral  insidan

Ha en bra dag!

 

Kommentarer   

0 # immi 2013-10-16 11:39
Snyggt! Nu funkade det :-)
Svara | Svara med citat | Citera