Nu så...

tror jag att det ska gå att kunna sitta och skriva i bloggen igen. Lovar inte att det blir varje vecka men de sista veckorna  har det varit skönt att sitta vid symaskinen och även att handbrodera. Visserligen inte långa stunder men lite har blivit gjort.

Vad har då hänt under denna långa frånvaro. Min kära somnade in i början på oktober. Det var ju väntat men saknaden är så stor. Man går som i en dimma i början, sen kommer ilskan (finns det verkligen inget som kan bota denna förskräckliga sjukdom).

Just nu vet jag inte vilket stadie jag befinner mig. Det är ensamt, men jag klarar mig. Goda vänner ringer och besöker. Underbara barn och barnbarn har jag.

Min City Sampler fick pryda kistan, det var den sista kvilten han hjälpte mig med.

kista2

Sen behövde jag en ny duk till köksbordet efter att jag satt upp nya gardiner.

Tablerunner

En liten duk och en liten burk blev nästa Project.

uggleduk och korg 

Efter att ha läst på listan och blivit så inspirerad av Gunillas remskvilt började jag en sån också, bakstycke vadd och kviltning återstår.

Remskvilt

Igår satt jag och försökte få ihop Angie Padillas Thread Catcher fick sprätta några gånger men färdiga blev de.

thread catcher

Jaha mina vänner det var allt  för denna gången. Var rädda om varandra.

 

Kommentarer   

0 # Gunilla 2015-02-11 22:47
Vilken vacker bild från kyrkan. Tänk att denna moderna kvilt passar även där. Tack för att Du delade med Dig.
Fina saker Du sytt och jag väntar spänt på Din remskvilt också.
kram och härligt att Du försöker komma igång igen.
Gunilla
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Kerstin Lind 2015-02-12 07:52
Instämmer med Gunilla, vacker bild från kyrkan.
Härliga alster du gjort! Remsekvilten är underbar!
Det är så roligt att "se" dig igen.
Kram Kerstin
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Britt-inger 2015-02-12 09:48
Så vackert från kyrkan med den moderna kvilten som bårtäcke. Så härligt för dig att du kommit igång och sytt lite och att du börjat skriva i din blog. Din remskvilt ser lovande ut.
Varma kramar till dig
Britt-Inger
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Gudrun Ryberg 2015-02-12 10:25
En vacker och stämningsfull bild från kyrkan. Jag vet vad du går igenom nu.För tre år sen var jag i samma situation.Livet går vidare tack vare de man har runt sig,men visst är man innerst inne ensam. Sömnad och att skapa har varit till enorm hjälp för mig,känns som det är det för dig också.Du har sytt så fina saker.Var rädd om dig! Kram Gudrun
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Katarina S 2015-02-12 13:28
Så vackert det blev i kyrkan med kvilten som bårtäcke. En svår och tung tid för dig….. hoppas det kan skingra tankarna en del, om du nu kan återuppta ditt skapande. Alltid så roligt att kunna ”titta in” hos dig, för att se allt det vackra du åstadkommer! Remskvilten ser verkligen fin ut!
Varma kramar till dig. Katarina
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Margareth Persson 2015-02-17 20:06
Så vackert i kyrkan Viveka! Tack för att Du delar med Dig.
Maggan
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Catarina 2015-02-17 21:22
Vilken svår tid du har gått igenom, skönt att höra att du har börjat sy igen och hoppas sömnaden ska ge dig tröst. Du visar en väldigt fin bild från kyrkan och med ditt fina täcke på kistan.
Sakerna som du sytt är jättefina! Kram Catarina
Svara | Svara med citat | Citera