Designwall finished

Idag har jag till min fasa hittat ännu en låda med scraps, jag är säker på att det är någon som inte tycker jag sorterat nog som har varit framme och fyllt den.

Men som den lydiga kvinnan jag är sorterades dessa i färger och lades i respektive påsar. Oj oj vad ska det månne bliva av dessa, jag har redan lite planer på scrap stjärnor som jag hittade på en sida för scrapfantaster.

Jag har till och med hunnit sy färdigt en kudde med applicerade blommor och lite broderi. Dragkedja på baksidan. Slutresultatet nja... en annan innerkudde blir nog bättre men jag är nöjd ändå, motivet är hämtat ur en bok av Nancy Halvorsen "Garden Song".

Syrummet har ju inga raka väggar och jag ville ha en designvägg, det blev en designvägg delad i fyra delar som man drar ut. Den är klädd med flanell och jag strök tunn vadd på baksidan av flanellen eftersom skivorna var så hårda. (Hyllplan) Gångjärn mellan var skiva. Det fungerar fint att dra ut den över ingången. När den är hopfällt tar den inte så stor plats. Bilden är inte så bra, flanellen är faktiskt vit men jag kan inte fota den riktigt.

Springpillow

Designwall

Hopfälld tar den inte stor plats.

Designwall open

Utfälld redo för kommande projects.

Ha en bra kväll och glöm inte att kommentera i tidigare inlägg om ni vill ha chansen att vinna några fat quarters och vill det sig riktigt så blir det nog en liten överraskning också.

 

 

 

Kommentarer   

0 # Catarina 2014-03-26 20:44
Din designwall ser ut att rymma stora projekt och så praktiskt när den går att fälla ihop. Din kudde blev jättesöt. Kram
Svara | Svara med citat | Citera
0 # annika 2014-03-26 20:50
Vilken fantastiskt fiffig designvägg!
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Veronica 2014-03-26 21:30
Kudden är helt underbar!! Smart lösning på din
designvägg.
kram Veronica
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Gudrun Ryberg 2014-03-26 21:31
Ljuvlig kudde!
Designväggen ser riktigt praktisk ut.
kram Gudrun
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Margareth Persson 2014-03-30 11:44
Designväggen blev "pricken över i" i Ditt syrum!
Maggan
Svara | Svara med citat | Citera
0 # BERITH 2014-04-14 13:06
Praktisk designvägg. Inget annat att vänta av dig. Kanon.!!! Kram.
Svara | Svara med citat | Citera