Äntligen färdig

med twisterkvilten, återstår kviltningen. Eftersom den var så stor från början fick jag "klippa" två rader åt gången och och sy ihop. Det blev för bökigt att dra skärmattan över hela bordet för att skära. Jag kan ju säga att det är den första kvilten som är klippt för hand och det fungerade fint, jag tycker den ser rak ut. Det kommer att bli en mörk olivgrön kantremsa på den.

With border

Annat jag gjort i veckan, block nummer två på Valentine kvilten.

cakestand

En sminkväska med kristaller och yoyos. Inte nysydd men den kan kanske inspirera någon.

En gåva till min förra arbetskamrat visar jag också. En bonad med broderi från Allstitch.

For your makeup  Ingrids quilt

Kvällsarbete denna veckan har varit mina virkade hättor till trådburkarna, jag håller på med den svarta, men mina ögon är nog gamla för jag ser jättedåligt på kvällen.

Det är måndag och jag länkar till Bambisyr

Kommentarer   

0 # Eva-Bambi-Johansson 2014-01-13 14:00
Jag ser att din sy start har börjat bra och vad mycket fint du har att Inspirera med idag!!Twister quilten den är bara ...så fin.Tack för du tog dig tid och länkade till Visa och Berätta idag/Bambikram
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Karin Ekman 2014-01-13 14:14
Twister är jätteroligt och vad fin den har blivit. Jag håller på med några mindre just nu.
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Katarina S 2014-01-13 15:16
Så fin den blir din twister! Betydligt mer intressant än det ursprungliga:-) ) kram Katarina
Svara | Svara med citat | Citera
0 # immi 2014-01-13 16:00
Jättesnygg, men vilket jobb att få alla bitar på rätt plats :-) Kram..
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Gunilla W 2014-01-13 18:46
Vilken snygg twister-kvilt!
kram
Svara | Svara med citat | Citera