Lite glitter

Gomorron, nu börjar det närma sig första advent och alla fönster borde vara putsade eller...

Hemma hos mig är det långt ifrån putsat, det ligger slipdamm överallt trots att dammsugaren och trasa har använts. Det är väl baksidan av allt när det renoveras. För att undkomma har jag smugit iväg ner till syrummet. Jag har ett berg av UFOn att göra färdiga.

Julkula

Först ut en broderad julkula i vitt, grått och silver. Broderi från Embroidery Library.

Twisterkrans

En duk där jag kviltat med guldtråd. Jag har använt twisterlinjalen.

Julduk

En jullöpare, broderierna kommer från Ace Point. Hade önskat att jag hade hunnit brodera de fina tomtarna som fanns i Fat Quarter, men jag är nöjd i alla fall.

Alla TP block

Detta är pärmen med Tula Pinks block. För att försöka smita från allt oljud i huset har jag nu sytt alla 100 block färdiga. Prata om känslan när allt är färdigt, eller tomheten när det inte fanns fler block i boken.

Jag slutar med en bild på katten Dregen (namnet kommer sig av att han börjar dregla så fort man klappar på honom). Han vet precis hur man njuter av livet.

Dregen

Ha nu en bra vecka och tänk på att advent kommer även om man inte putsat alla fönster.

Måndag och jag länkar till Bambisyr.

 

 

Kommentarer   

0 # Gunilla 2013-11-25 15:47
Gör som jag, sy en omgång till!
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Catarina i Hbg 2013-11-25 17:02
Så mycket fint du har gjort, trots byggdamm. Putsa fönster behöver jag också göra, men just nu är det också kallt i Helsingborg!
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Eva -Bambi-Johansson 2013-11-25 18:03
Oj oj 100 block och redan,,hua vad skönt!!!! Och Tack för du vill länka idag måndag till Visa och Berätta!!Bambik ram
Svara | Svara med citat | Citera
0 # eva 2013-11-25 23:21
Åh, vad mycket snyggt det var här då - och 100 block redan!!!?? Ja, det må jag säga, men jag förstår din situation - du hade ju en väldigt bra anledning att sy ;-) Julkulan är helt fantastisk, tycker jag! Men det är dina andra alster också!
Kramisar
ps. har inte putsat ett enda fönster ännu ;-) ds.
Svara | Svara med citat | Citera
0 # Kerstin Lind 2013-11-29 07:53
Underbara projekt du fått klart!
Men oj redan klar med dina 100-block??
Jag tar dem som en BOM så bara 10 per månad. :roll:

Kram Kerstin
Svara | Svara med citat | Citera